DSİ Ortaokulu

Vizyon: Öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: OKULUMUZ SPOR VE EĞİTİM ALANINDA BİRÇOK BAŞARI KAZANMIŞ SAYGIN BİR KURUMDUR.

Isınma: KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: ŞEHİR İÇİ SERVİSLERİ VARDIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tubitak

WEB - https://dsiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle, 55. Cadde No2 Bulanık/Muş, Türkiye

Öğretim Şekli :OKULUMUZDA TAM GÜN EĞİTİM ÖĞRETİM UYGULANMAKTADIR.

Yerleşim Yeri - Yeni Mahalle, 55. Cadde No:2 Bulanık/Muş, Türkiye

Adres - Yeni Mahalle, 55. Cadde No2 Bulanık/Muş, Türkiye

Ulaşım İL MERKEZİNE ULAŞIM KOLAYLIKLA SAĞLANMAKTADIR.AYRICA İLÇEMİZDEN KOMŞU KENTLEREDE ULAŞIM KOLAYLIKLA SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 110 KM´DİR.